AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dede görmek

Kahve falında ölmüş dede görmek

Kahve falında ölmüş dede görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, uzak bir yola gidileceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dede gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında eşinin dedesini görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin sesini duymak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dedemin mezarını görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dedemi yaşıyor görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedenin mezarını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesini yaşıyor görmek işlerin rast gideceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında üvey dede görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir