AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısına sarılmak

Kahve falında dayısına sarılmak

Kahve falında dayısına sarılmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kazancının da artacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dayısına sarılmak gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında ölen dayıya sarılmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Kahve falında dayısına sarılmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında dayıya sarılmak kazancının iki kat artacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayıya sarılmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıma sarılmak daha güzelleşeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne dayı görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dayınızı görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dayıyla kavga etmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir