AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayalı döşeli ev görmek

Kahve falında dayalı döşeli ev görmek

Kahve falında dayalı döşeli ev görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok mutlu edeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Kahve falında dayalı döşeli ev gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında dayalı döşeli ev görmek işlerinde atılıma geçeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni döşeli ev görmek bahtın açık olmasına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında içi döşeli ev görmek bir uzmana başvurulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında taş döşeli yol görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kişinin kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi evde görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eve kedinin girdiğini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedileri evden kovmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, adının yayılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir