AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel mekan görmek

Kahve falında güzel mekan görmek

Kahve falında güzel mekan görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel mekan gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında güzel mekan görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sonunda mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir mekan görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz mekan görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mekan değiştirmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lüks mekan görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi mekan gezmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, net bir bakış açısı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutsal mekan görmek çok yorulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mekan açmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir