AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli örtü görmek

Kahve falında dantelli örtü görmek

Kahve falında dantelli örtü görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kötü düşmana, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında dantelli örtü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel örtü görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dantelli masa örtüsü görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına yorulur.

Kahve falında dantelli örtü görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında dantelli yatak örtüsü görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine inanılır.

Kahve falında dantel örtüsü görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir