AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel oya görmek

Kahve falında dantel oya görmek

Kahve falında dantel oya görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yaşam refahının düşeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, dikkat çekeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel oya gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dantel oya görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyalı havlu görmek haneye bereket geleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret eder.

Kahve falında oya örneği görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz oya görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Kahve falında oyalı yazma görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oya boncuğu görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir