Kahve falında dana aldığını görmek

Kahve falında dana aldığını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dana aldığını gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında dana aldığını görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurbanlık dana görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında dananın kovaladığını görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında inek dana görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, borç ödemeye tabir olunur.

Kahve falında dana sesi duymak imza ve söz yetkisi edineceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana ısırması görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kafası görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında dana eti almak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir