AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olmamak

Kahve falında ameliyat olmamak

Kahve falında ameliyat olmamak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat olmamak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında kolundan ameliyat olduğunu görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan ameliyat olmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini ameliyat masasında görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ameliyat olduğunu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında annemi ameliyat olmuş görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat kıyafeti görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Kahve falında hastanede ameliyat olmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak ibadete ağırlık verileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir