AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalganın üzerine geldiğini görmek

Kahve falında dalganın üzerine geldiğini görmek

Kahve falında dalganın üzerine geldiğini görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Kahve falında dalganın üzerine geldiğini gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dalganın üzerine geldiğini görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizden dalga geldiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında dev dalgaların üzerine geldiğini görmek suçlamalardan aklanılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev bir dalga görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük dev dalgalar görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir