AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı su görmek

Kahve falında dalgalı su görmek

Kahve falında dalgalı su görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı su gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında dalgalı su görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dalgalı bulanık su görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz dalgalı su görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek külfetinin ve yükünün artacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir