AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde balık görmek

Kahve falında dalgalı denizde balık görmek

Kahve falında dalgalı denizde balık görmek alım gücünü yitireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, daima afiyette olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde balık gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında dalgalı denizde balık görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı deniz izlemek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve dalgalı deniz görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı mavi deniz görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı yeşil deniz görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir