AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan dağa kaçmak

Kahve falında dağdan dağa kaçmak

Kahve falında dağdan dağa kaçmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, başarılarını ispat edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yapılan planların alt üst olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan dağa kaçmak gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Kahve falında dağdan dağa kaçmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dağda kaçmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında dağlara kaçmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa kaçmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında dağı görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyen dağ görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dağ izlemek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karlı dağa çıkmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunlarını çözebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir