AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve eşini görmek

Kahve falında amca ve eşini görmek

Kahve falında amca ve eşini görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve eşini gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Kahve falında eşin amcasını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında amcamın eşini görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında amca ve eşini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin amcasını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında amca eşi görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca eşini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında amcanın eşini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, karasızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir