AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ faresi görmek

Kahve falında dağ faresi görmek

Kahve falında dağ faresi görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ faresi gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında dağ faresi görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda koyun görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında deniz dağ görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda yürümek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ tırmanmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı dağıttığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük dağ görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata dağıttığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir