AnaSayfa / Genel / Kahve falında dad harfini görmek

Kahve falında dad harfini görmek

Kahve falında dad harfini görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, hep dua edeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dad harfini gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında dad harfini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Kahve falında dabbe görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek kişinin kazancının çoğalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet eder.

Kahve falında damak şişmesi görmek parasını dikkatli harcayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında damağın şiştiğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damakta diş görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında damak düşmesi görmek çok büyük başarılara imza atacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında damağın düştüğünü görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir