AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanının kaybolduğunu görmek

Kahve falında cüzdanının kaybolduğunu görmek

Kahve falında cüzdanının kaybolduğunu görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında cüzdanının kaybolduğunu görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanı kaybolmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanın kaybolduğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, işlerin artacağına işarettir.

Kahve falında cüzdan ve telefon kaybetmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para cüzdan bulmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının cüzdanını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının nüfus cüzdanı görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak refah içinde yaşayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir