AnaSayfa / Genel / Kahve falında para cüzdan bulmak

Kahve falında para cüzdan bulmak

Kahve falında para cüzdan bulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret eder.

Kahve falında para cüzdan bulmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında cüzdanla para bulmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdan ve para bulmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanda kağıt para bulmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para cüzdanı bulmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdan dolusu para bulmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında para cüzdan bulmak yüzünün de güleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanında kağıt para bulmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdan içinde para bulmak onlara karşı zafer kazanacağına, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir