AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanını düşürmek

Kahve falında cüzdanını düşürmek

Kahve falında cüzdanını düşürmek o kimselerden menfaat göreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanını düşürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında denize cüzdan düşürmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete cüzdan düşürmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanı tuvalete düşürmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanını denize düşürmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanını tuvalete düşürmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı düşürmek huzurlu bir hayata adım atacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını düşürmek etrafına güzel insanların dolacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir