AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanı suya düşürmek

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı düşürmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdanı tuvalete düşürmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında denize cüzdan düşürmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete cüzdan düşürmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında cüzdanını denize düşürmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını tuvalete düşürmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdanını düşürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir