AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak

Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak

Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yetkili bir göreve atanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dikkat çekmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş çekmeye çalışmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmeye çalışmak huzurlu bir hayata adım atacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında besmele çekmeye çalışmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Kahve falında halay çekmeyi öğretmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sınavda kopya çekmemek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir