AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük azı dişi görmek

Kahve falında çürük azı dişi görmek

Kahve falında çürük azı dişi görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında çürük azı dişi gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Kahve falında çürük azı dişi görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çürük azı diş görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında azı dişinin çürüdüğünü görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişinin uzadığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst azı dişi çekmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, ümitsizliğe rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir