AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazına gittiğini görmek

Kahve falında cuma namazına gittiğini görmek

Kahve falında cuma namazına gittiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, canın sıkılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında cuma namazına gittiğini gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında cuma namazından kaçmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide cuma namaz kılmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazına gitmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında camide cuma namazı görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namaz kıldığını görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabede cuma namazı kılmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazı kıldırdığını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir