AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor.

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazının kılındığını görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazı kılan kadın görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazı kılmamak çok büyük kazançlar sağlayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazı kılındığını görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namaz kılanları görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında camide cuma namazı kılındığını görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, borcunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazını kılmamak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir