AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazı kılan kadın görmek

Kahve falında cuma namazı kılan kadın görmek

Kahve falında cuma namazı kılan kadın görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılan kadın gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında cuma namazı kılan kadın görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide cuma namazı kılındığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmamak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cuma namaz kılanları görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılındığını görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılanı görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cuma namazının kılındığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir