AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma ismini görmek

Kahve falında cuma ismini görmek

Kahve falında cuma ismini görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işsiz ise işe gireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cuma ismini gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında cuma ismini görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında cuma günü dua etmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalettir.

Kahve falında cuma hutbesi dinlemek sinirlerinin yıpranacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için camiye gitmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında cuma vakti görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cuma namazını yanlış kılmak gitmediği yerlere gideceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir