AnaSayfa / Genel / Kahve falında kraker yemek

Kahve falında kraker yemek

Kahve falında kraker yemek yeni başlangıçların yapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, maddi varlığının çoğalacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kraker yemek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Kahve falında kraker yemek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında balık kraker yemek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cubuk kraker yemek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu kraker yemek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balık kraker görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çubuk kraker görmek mutlu olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kraker yediğini görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında kraker görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir