AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap temizlemek

Kahve falında çorap temizlemek

Kahve falında çorap temizlemek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevap işleyeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında çorap temizlemek gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çorap temizlemek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde çorap görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek başarısız olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında yamalı çorap giymek hastalığının düzeleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında çorapları çıkarmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında çorap görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan çorabı giymek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çorap görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir