AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp biriktirmek

Kahve falında çöp biriktirmek

Kahve falında çöp biriktirmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, birlikteliğe başlayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp biriktirmek gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Kahve falında işyerinde çöp görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan çöp atmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöplüğe düşmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp kovası almak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuranı çöpten almak rızık eksikliği yaşayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çer çöp görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında çöpcü olduğunu görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında çöp kamyonu görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir