AnaSayfa / Genel / Kahve falında çokça yemek yemek

Kahve falında çokça yemek yemek

Kahve falında çokça yemek yemek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çokça yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Kahve falında çokça yemek yemek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında çokça yemek görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çokça idrar yapmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında çokça altın bulmak yüzünü güldüreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çokça köpek görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında çokça çiş yapmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında çokça yılan görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çokça karınca görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir