AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sinirli olmak

Kahve falında çok sinirli olmak

Kahve falında çok sinirli olmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bolluk içinde yaşamaya, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, iş güç sahibi olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çok sinirli olmak gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında sinirli kadın görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini sinirli görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azraili sinirli görmek büyük bir özgüven kazanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini sinirli görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi sinirli görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sinirli görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinirli bir adam görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sinirli görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir