AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sinirli görmek

Kahve falında kendini sinirli görmek

Kahve falında kendini sinirli görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sinirli gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında babanı sinirli görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini sinirli görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi sinirli görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sinirli görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babayı sinirli görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sinirli görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babamı sinirli görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinirli biri görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir