AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinirli bir adam görmek

Kahve falında sinirli bir adam görmek

Kahve falında sinirli bir adam görmek genç kimselere eğitim vereceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerinin iyi gideceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sinirli bir adam gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında sinirli bir adam görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında sinirli adam görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sinirli görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sinirli görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine inanılır.

Kahve falında sinirli boğa görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında sinirli baba görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Kahve falında kendini çok sinirli görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında babasını sinirli görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, huzura erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir