AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans yüzüğü takmak

Kahve falında alyans yüzüğü takmak

Kahve falında alyans yüzüğü takmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, makam ve rütbe edineceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, statü atlayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında alyans yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında alyans yüzük takmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında alyans yüzüğü takmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın alyans takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında alyans takmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir