AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok halsiz olmak

Kahve falında çok halsiz olmak

Kahve falında çok halsiz olmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında çok halsiz olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında çocuğunun küçük halini görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halil ibrahimi görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini inşaat halinde görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Kahve falında halley yemek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park halinde araba görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm halini görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında balık haline gitmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı halini görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir