AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel bir kedi görmek

Kahve falında çok güzel bir kedi görmek

Kahve falında çok güzel bir kedi görmek mesleğinde atılım yapacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir kedi gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında çok güzel bir kedi görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kedi görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında güzel kedi yavrusu görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kedi görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel kedi görmek çok dikkat çekeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Kahve falında büyük ve güzel bir ev görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevdiği birini kırmaya yorulur.

Kahve falında güzel kadınla evlenmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir