AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla yemek yemek

Kahve falında çok fazla yemek yemek

Kahve falında çok fazla yemek yemek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, malının artmasını sağlayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek yemek gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Kahve falında çok fazla yemek yemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, maddi imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında çok fazla yemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek görmek ün yapmayı başaracağına, güç alacağına inanılır.

Kahve falında fazla yemek yemek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla tatlı yemek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla tavşan görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir