AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir komşu görmek

Kahve falında çok eski bir komşu görmek

Kahve falında çok eski bir komşu görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, neşe içinde olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok eski bir komşu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalettir.

Kahve falında eski komşu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir komşunu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir komşu görmek donanımlı kılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle komşu olmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski komşu kızını görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski komşunu görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir komşuyu görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir