AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ağlamak

Kahve falında çok ağlamak

Kahve falında çok ağlamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına, yeni bir ev alınacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok ağlamak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında bir akrabanın ağladığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ağlamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında kayınvalidenin ağladığını görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzda ağlamak iç dünyasında rahata kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek kendisini geliştireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birisi için ağlamak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir