AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı biber istemek

Kahve falında acı biber istemek

Kahve falında acı biber istemek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarının düşeceğine, helal lokma yiyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında acı biber istemek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında acı biber istemek yaşamın belli bir düzene oturacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine acı biber görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında turşu acı biber görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber kızartmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında acı biber pişirmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı biber yiyen birini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir