AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı biber yiyen birini görmek

Kahve falında acı biber yiyen birini görmek

Kahve falında acı biber yiyen birini görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yeni siparişler alacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında acı biber yiyen birini gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında acı biber vermek sıkıntının, derdin sona ereceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden acı biber almak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında acı süs biberi görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında taze acı biber görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil acı biber görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında acı biber görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil acı biber toplamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında acı pul biber görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir