AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok acıktığını görmek

Kahve falında çok acıktığını görmek

Kahve falında çok acıktığını görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok acıktığını gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında acık birini kapalı görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında birini acı çekerken görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı süt görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber pişirmek hırpalanacağına, darp edileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında acı biber temizlemek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı salatalık yemek yorulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında acı hissetmemek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir