Kahve falında çocuğunun ölümünü görmek

Kahve falında çocuğunun ölümünü görmek kısmetin açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun ölümünü gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında bir çocuğu ölümden kurtarmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ölümünü görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun ölümünü görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun ölümünü görmek ekmek kapılarının kapanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu ölümden kurtarmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir