AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak

Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak

Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında çocuğunun ölüm haberini almak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun ölüm haberini almak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini duymak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak makamının sürekli yükseleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinden ölüm haberi almak borçların kolaylıkla kapanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın ölüm haberini almak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin ölüm haberini duymak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktordan ölüm haberi almak yatırımların heba olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir