AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı biber ekmek

Kahve falında acı biber ekmek

Kahve falında acı biber ekmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Kahve falında acı biber ekmek gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında acı biber ekmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında acı biber temizlemek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında acı biber görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil acı biber yemek kötü yönde hareket edeceğine, aksiliklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı biber tarlası görmek yaşamının yoluna gireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Kahve falında yeşil acı biber görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı acı biber toplamak onların mutlu haberlerini alacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir