AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı biber görmek

Kahve falında acı biber görmek

Kahve falında acı biber görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında acı biber yiyen birini görmek ferahlığa çıkılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden acı biber almak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber kızartmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında turşu acı biber görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber toplamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında acı biber satın almak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber turşusu görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, uzun yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir