AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu sakallı görmek

Kahve falında bir çocuğu sakallı görmek

Kahve falında bir çocuğu sakallı görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, borçların artacağına, hayatının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğu sakallı gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük çocuğu sakallı görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sakallı görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu sakallı görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu sakallı görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı erkek çocuğu görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal erkek çocuğu görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu sakallı görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sakallı görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir