AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu öldürmek

Kahve falında çocuğunu öldürmek

Kahve falında çocuğunu öldürmek işlerinin yarım kalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu öldürmek gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında çocuğunun boğularak öldüğünü görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında depremde çocuğunun öldüğünü görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu öldü görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun yanarak öldüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun öldürüldüğünü görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu öldü görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu öldürmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir