AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu evlatlık vermek

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu evlatlık almak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu evlatlık vermek alim insanlardan sayılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu evlat edinmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında evlatlık erkek çocuğu almak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edinmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu evlatlık vermek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğu evlat edinmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu evlatlık vermek rahatsızlık duyulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir