AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu düşerken görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu düşerken gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmesini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu tuvalete düşürmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir