AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna banyo yaptırmak

Kahve falında çocuğuna banyo yaptırmak

Kahve falında çocuğuna banyo yaptırmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kararlar alacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yaklaşan güzel günlere, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu banyo ettirmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu banyo yaptırmak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu banyo yaptırmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu banyo yaptırmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna banyo yaptırmak kazancının ve rızkının düşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa banyo yaptırmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, düşman malından yemeye rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu banyo yaptırmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna banyo yaptırmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir